Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJKOT ZBOG KAKE

Galliani kao Mamić: Navijači, dođite na utakmice

Adriano Galliani
Reuters
01.12.2009.
u 19:02

Dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani požalio se na slab odaziv navijača i pozvao pristalice kluba da redovitije kupuju ulaznice za njihove nogometne dvoboje.

- Prazne sjedalice na San Siru duboka su rana - kazao je Galliani objasnivši pritom još jednom da je klub morao prodati svog razigravača Kaku Real Madridu kako bi lakše prebrodio financijsku krizu koja ga je potresla.

Učinili su to prošloga ljeta za 63 milijuna eura što je djelomičan razlog bojkota navijača od kojih njih čak 16.000 nije produljilo godišnje ulaznice.

Inače, nije Milan jedini klub koji se bori s prodajom ulaznica. Nedavno su Fiorentinini navijači demonstrirali zbog skupoće ulaznica za utakmice na stadionu Artemio Franchi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije