Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Münchenu

Franck Ribery: Želim dočekati mirovinu u dresu Bayerna

'1. FBL 08/09  Bayern M?nchen auf dem Oktoberfest 2008  Franck Ribery (R) of Bayern Muenchen and his wife Wahiba  Foto © nph ( nordphoto )     *** Local Caption *** WORLD RIGHTS (OUT OF GERMANY AND AU
'nordphoto'
27.03.2012.
u 16:30

– Ulazim u svoju petu godinu u Bayernu. U ovom klubu, u ovom gradu, osjećam se kao kod kuće – kaže francuski nogometaš

Franck Ribery priznao je u razgovoru za francuske medije, uoči prve utakmice četvrtfinala nogometne Lige prvaka s Marseilleom, kako želi završiti karijeru u Bayernovu dresu.

– Ulazim u svoju petu godinu u Bayernu. U ovom klubu, u ovom gradu, osjećam se kao kod kuće – istaknuo je francuski internacionalac kojega je se prije 2-3 godine povezivalo s madridskim Realom.

Ribery je tada žarko želio otići, ali klub ga nije pustio. I sad je sretan zbog toga.

– Jako sam sretan ovdje i osjećam se slobodnim. Mojoj obitelji također je ugodno ovdje. Želim u Bayernu završiti karijeru. Kupio sam i kuću u blizini trening centra, tako da sam život uredio kako najbolje odgovara meni i obitelji – kaže Ribery koji je u bavarsku prijestolnicu stigao upravo iz Marseillea 2007. godine za 25 milijuna eura.

– Vrlo su važne moje dvije godine u Marseilleu. Upravo zbog njih sam danas u Bayernu. Tamo sam eksplodirao igrački, no unatoč lijepim uspomenama očekujem zvižduke njihovih navijača. Takav je nogomet. Navijači nisu zaboravili što sam napravio za Marseille, ali sigurno mi neće pljeskati – zaključio je francuski nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije