Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Florentino Perez dolazi gledati Bolta i Blanku

Florentino Perez
AFP
13.09.2011.
u 11:41

Iako gostovanje u Maksimiru smatraju najlakšim u skupini, španjolski mediji prate i izvještavaju o svakom koraku Realovaca.

Real Madrid na Maksimiru će zaigrati sa 11 različitih igrača nego u utakmici protiv Getafea (4:2) proteklog vikenda. Albiol i Khedira trebali bi biti zamjena za Carvalha i Coentraoa jer se Mourinhu nije svidjelo kako je obrana napravila svoj posao u prethodnom prvenstvenom kolu.

– Nisam zadovoljan kako smo igrali i morao sam izvući pouku iz te utakmice – rekao je strateg galacticosa osvrćući se na dva primljena pogotka, a u četiri utakmice primili su ih sveukupno sedam.

Španjolski mediji javljaju da će predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez biti na zagrebačkom atletskom mitingu kako bi uživo pogledao Usaina Bolta i Blanku Vlašić.

Galacticosi u Zagreb slijeću oko 17.30 sati, a šef kluba trebao bi otići do hotela i odmah se uputiti prema Sportskom parku Mladost te stići tamo do 19.55 sati kada je na rasporedu utrka na 100 metara, prenosi As.

Podsjetimo, Usainu Boltu gradonačelnik Bandić darovao je Realov dres s potpisima svih igrača. Jamajčanin ima simpatije prema španjolskom klubu iako je najveći obožavatelj Manchester Uniteda, a zagrijavati bi se trebao u Dinamovu dresu.

Komentara 2

SE
serđo
13:44 13.09.2011.

valjda bolta i čičerovu...

Avatar pauk
pauk
03:06 14.09.2011.

strasan gradonacelnik reklamira Madrid a ne ZAGREB SMRDONJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije