Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
39GODIŠNJAK

Finale Lige prvaka sudi Englez Howard Webb

Ivica Olic
Reuters
20.05.2010.
u 14:14

Europska je nogometna federacija (UEFA) objavila suce za subotnji finalni dvoboj Lige prvaka u Madridu između Intera i Bayerna.

Dvoboj će suditi Englez Howard Webb, a pomagat će mu linijski suci, sunarodnjaci Michael Mullarkey i Darren Cann. Četvrti je sudac također Englez, Martin Atkinson.

Howard ima 39 godina, a oznaku međunarodnog suca nosi od 2005. godine. Dosad je sudio 47 utakmica UEFA-inih natjecanja, od čega 19 u Ligi prvaka. Ove je sezone sudio šest dvoboja najelitnijega klupskog natjecanja u Europi, a lani je dijelo pravdu u polufinalnome njemačkom dvoboju Kupa UEFA-e između Werdera i HSV-a.

Na Euru 2008. godine sudio je dvije utakmice, a tri je puta izlazio na teren i tijekom eurokvalifikacija za SP u Južnoafričkoj Republici, gdje će kao sudac također predstavljati UEFA-u.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
14:40 20.05.2010.

Finale sudi Englez Howard Webb a finale SP 2010 sudi, sudi ??? Ma nema veze, pa koga to u Hrvatskoj u tim težkim trenucima može zanimati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije