Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAELSKI IZBORNIK

Fernandez: Hrvatska je moćna, ali želimo vrh

Luis Fernandez
AFP
14.05.2010.
u 19:51

Luis Fernandez, francuski stručnjak i bivši reprezentativac, odnedavno izbornik izraelske nogometne reprezentacije, s optimizmom gleda prema kvalifikacijama za sljedeće Europsko prvenstvo.

Fernandez je novim izbornikom Izraela imenovan u ožujku. Iako je tek nedavno stupio na novu dužnost, već sije mnogo optimizma uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2012. godine, u kojem će njegovoj selekciji suparnici u skupini biti Hrvatska, Grčka, Latvija, Gruzija i Malta.

- Prošlo je punih 40 godina otkako se Izrael zadnji put kvalificirao na neko veliko natjecanje. U našoj skupini bi Hrvatska, po prirodi stvari, trebala odskakati. S igračima kao što su Luka Modrić ili Ivica Olić Hrvati demonstriraju visoku razinu nogometa. Protiv njih će stvarno biti teško. Moramo vidjeti kakva će u kvalifikacijama biti grčka reprezentacija koju ćemo pratiti na Svjetskom prvenstvu. Tu su još Latvija, Gruzija, Malta…

- Bez obzira na suparnike, naš je cilj osvojiti prvo mjesto u skupini! Znam da će to biti teško ostvariti, ali možemo mi to – kaže Fernandez.

Dodaje da ne bi imao ništa protiv prijateljske utakmice s Palestinom.

- Ako bi to pomoglo u popravljanju odnosa između dviju zemalja, ne bih imao ništa protiv. Zašto ne?

Komentara 3

EU
EUPatriot
10:26 15.05.2010.

Fernandez: Hrvatska je moćna, ali želimo vrh jer mi smo jači od Engleske i Ukrajine..

Avatar billybull
billybull
22:55 05.07.2010.

a kaj ima izrael traziti na europskom prvenstvu? kaj je izrael u europi?...isto tak me cudi kaj dela na euroviziji...

FR
FranzJoseph
23:42 05.07.2010.

da hrvatska je mocna... isto kao i francuska... pa vidili smo na SP-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije