Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIR ALEX FERGUSON

Ferguson već pune 23 godine na klupi vragova

Alex Ferguson
AFP
08.11.2009.
u 11:49

Gotovo je nevjerojatan podatak da je u petak menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, proslavio pune 23 godine uspješnog rada na Unitedovoj klupi!

Kod Chelsea će slavljenik biti Joe Cole, koji će na 28. rođendan igrati 250. utakmicu za londonski klub. Inače, zadnju je pobjedu na Stamford Bridgeu Ferguson proslavio prije sedam i pol godina! U travnju 2002. bilo je 3:0 za goste iz Manchestera.

U prvenstvenim utakmicama, Chelsea i Manchester United dosad su se sreli 34 puta. I omjer je identičan – obje momčadi imaju po deset pobjeda, dok je 14 ogleda okončano remijem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije