Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOTUKAO MILAN

Ferguson: Scholes je genije, nadam se da će još igrati

Paul Scholes
Reuters
20.02.2010.
u 13:22

- Scholes je genije. Odigrao je sjajne posljednje utakmice i stalno igra na najvišoj mogućoj razini - hvali Ferguson Scholesa.

Unatoč svojih 35 godina na leđima omaleni veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes i dalje ima gotovo vitalnu ulogu u tom klubu, te je režiser i nekih ključnih pogodaka u posljednje vrijeme.

U polufinalu Carling Cupa je zabio vodeći pogodak protiv Manchester Cityja koji je usmjerio daljnji hod Uniteda prema finalu, a na sretan način (nakon odbijene lopte od koljena) je postigao i prvi pogodak Manchester Uniteda na San Siru, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Taj pogodak je prilično "spustio" Milan nakon čega je na scenu nastupio Wayne Rooney s dva pogotka za goste. Na kraju ove sezone ističe ugovor Scholesu sa Unitedom, a još ranije je sam igrač naznačio da igra posljednju sezonu u svojoj karijeri.

No, trener Alex Ferguson se i dalje nada da to neče biti istina.

- Scholes je genije. Odigrao je sjajne posljednje utakmice, no tu se moram ispraviti i reći da on stalno igra na najvišoj mogućoj razini. Tu odluku ću prepustiti samo njemu, nema šanse da ga nagovaram jer to ne bi bilo pošteno prema njemu. Stajat ću, čekati i nadati se da će reći 'šefe, igrat ću još jednu sezonu' - bile su riječi Sir Alexa Fergusona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije