Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED

Ferguson: Rooney se vraća za dva ili tri tjedna

Wayne Rooney
Reuters
02.04.2010.
u 11:25

Na redovitoj konferenciji za novinare u petak na Old Traffordu menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson donio je sedmoj sili iščekivane vijesti o ozljedi najboljeg napadača Premiershipa.

Wayne Rooney (29 utakmica, 26 pogodaka) iščašio je gležanj u posljednjim trenucima prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna (pobjeda domaćina 2-1). Zbog bolova je napustio teren šepajući, a kasnije Allianz Arenu na štakama i sa zaštitnom čizmom. Strahovalo se da je slomio kost, no liječnici su ustanovili da je ozlijedio ligamente desnog gležnja. Ferguson je medijima izjavio da će ga ta ozljeda udaljiti s travnjaka na "tek" dva ili tri tjedna.

- Engleska može ponovno disati, moglo je biti mnogo gore - veli Ferguson aludirajući pritom i na ambicije engleske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici.

Prve su informacije kazivale da Rooneyju prijeti izbivanje s terena do kraja Premiershipa i kako je njegov nastup na Mundijalu pod upitnikom. Ipak, Rooney će na teren još u aktualnoj sezoni.

Hargreaves i O'Shea spremni za povratak   
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson najavio je povratak ozlijeđenih Owena Hargreavesa i Johna O'Shea na nogometne travnjake, možda već u subotnjem premierligaškom derbiju protiv Chelseaja...

- John O'Shea i Owen Hargreaves trenirali su jako dobro ovog tjedna s prvom momčadi. Nisu daleko od potpunog povratka i mogao bi ih koristiti kao zamjene već u subotu (protiv Chelseaja) ili u srijedu (protiv Bayerna). Ako ih uključim u neku od tih utakmica njihovo će samopouzdanje dodatno porasti, a to je ono što im treba – rekao je Ferguson.

Hargreaves je posljednji put u prvoj momčadi zaigrao još u rujnu 2008. godine zbog problema s obama koljenima, dok je O'Shea zbog krvnog ugruška u nozi van travnjaka od studenog prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije