Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Liverpoola u igru za napadača Rangersa ušli i Turci

Fenerbahçe za Jelavića ponudio 8 milijuna eura

'06.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za EP 2012., Hrvatska - Izrael.  Nikica Jelavic, Eran Zehavi Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.09.2011.
u 08:30

Nikica Jelavić istaknuo je kako želi ostati u Rangersu, no pitanje je hoće li klub odoljeti plesu milijuna koji dolaze

Turski prvoligaš Fenerbahçe spreman je za Nikicu Jelavića ponuditi osam milijuna eura. Hrvatski reprezentativni napadač zadnjih je dana prijelaznog roka bio spominjan u kontekstu mogućeg odlaska u Liverpool.

Pitanje je koliko bi Jelavić bio spreman prihvatiti poziv iz Turske s obzirom na to da je već puno puta isticao kako mu je životni san zaigrati u Premiershipu. To više što na stolu već ima ponude nekoliko engleskih klubova, a ne tako davno pisalo se kako je za njega zagrizao i veliki Manchester United.

Nikica s Rangersima ima ugovor do 2014. godine i sigurno da ponuda od osam milijuna eura neće zadovoljiti čelnike Rangersa. Jer, Jelavić je u godinu dana odigrao ključnu ulogu u osvajanju naslova prvaka, zabio je neke ključne golove i Škoti vjeruju da bi za njega mogli dobiti barem dvostruku cijenu od one koju je, primjerice, ponudio Fenerbahçe.

Jelavić je već istaknuo da su njegovi planovi isključivo vezani uz ostanak u Rangersu, no bit će zanimljivo vidjeti hoće li klub odoljeti plesu milijuna koji stižu.

Komentara 5

DU
Deleted user
09:08 08.09.2011.

Nikica moj ... , odi ti tamo gdje daju najviše para. Nije to Hrvatska da igraš iz ljubavi pa i zabadava. Pitaće ti djeca jednog dana ...., \"tata što si radio da nisi uzeo više para a mogao si! !!!

OB
-obrisani-
09:57 08.09.2011.

pa po neki si puta i ne mozes pomoci, najnoviji primjer je luka modric, kad te klub nece pustit onda ostajes do daljneg odnosno do ispunjenja 2/3 ugovora a onda mozes birat ako ima ponuda

GU
Gustavo
12:36 08.09.2011.

Mamić može 10 milja ponuditi ako hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije