Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S. BELUPO - ZADAR 2:1

Farmaceuti nakon Zadra opet u igri za Europu

Alen Maras
Josip Maljak/Pixsell
14.04.2010.
u 19:45

Zadrani su se pokazali kao iznimno tvrd orah, ali farmaceuti su slavili s potpuno zasluženih 2:1.

Nogometaši Slavena Belupa postigli su i treću pobjedu zaredom i tako se potpuno približili momčadima koje se bore za Europu. Koprivnička momčad u prvom dijelu stvorila je više prilika, ali nije uspjela postići pogodak.

Dalićevi igrači tome su najbliže bili u 21. minuti kada je Maras pronašao Poredskog koji odlično puca glavom, ali Gluića spašava vratnica. Jedinu pravu priliku Zadrani su imali iz Ćurjurićeve kontre.

Na radost domaćih navijača, Slaven Belupo poveo je u 48. minuti. Nakon Posavčeva ubačaja iz kornera, pred vratima Zadrana najbolje se snašao Maras koji zabija glavom.

No, slavlje je trajalo samo minutu, jer su gosti Mršićevim pogotkom izjednačili na 1:1. Ipak, u 68. minuti, nakon Čavlova ubačaja, Jurić, koji je samo koju sekundu prije ušao u igru, rutinerski zabija za konačnih 2:1.

Trener Slaven Belupa, Zlatko Dalić: Igrala se dobra utakmica, vodila se fer i muška borba. Nemam što prigovoriti svojim igračima, osim za realizaciju. Dali smo dva gola, ali iz prekida, no tražili smo tri boda i osvojili ih. Ova pobjeda nam je veliki podstrek za dalje.

Trener Zadra, Dalibor Zebić: Čestitke Slavenu Belupu na potpuno zasluženoj pobjedi. Nismo bili pravi u prekidima i to nas je stajalo poraza. U prvom poluvremenu imali smo sreće što nismo primili pogodak, poslije smo se digli, igrali puno bolje, ali to nije bilo dovoljno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije