Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske

"Fantasista" će protiv Nizozemaca biti Candreva

Antonio Candreva
AFP
13.11.2009.
u 14:33

U Madridu igraju Španjolska i Argentina, u Dohi Brazil i Engleska, a u Pescari Italija i Nizozemska.


Talijanska nogometna javnost je uvijek bila "slaba" na jedno mjesto u momčadi, na ono s brojem 10, popularnog "fantasistu". Tu poziciju u momčadi u posljednja dva desetljeća su igrali sve istinski nogometni znalci.

Italija je imala Roberta Baggija, pa Alessandra del Piera, u novije vrijeme Francesca Tottija i Antonija Cassana, a sada će premijeru u subotu doživjeti 22-godišnji Antonio Candreva, igrač Livorna, kluba koji je trenutačno na 18. mjestu ljestvice od dvadeset klubova.

U ovosezonskih 11 utakmica Candreva nije postigao niti pogodak za momčad u kojoj igra i hrvatski reprezentativac Dario Knežević, a tamo se trenutačno nalazi na posudbi iz Udinesea.

Dosad je Candreva, rođeni Rimljanin, igrao za mladu U21 talijansku reprezentaciju, a "vatreno krštenje" će imati u pravom testu, protiv ugledne svjetske reprezentacije.

Izborik Italije Marcello Lippi je i najavio prvih jedanaest za taj subotnji ogled. Startat će: Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Pirlo, Palombo - Candreva - Gilardino, Palladino.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije