Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cescov savjet

Fabregas Van Persieju: Ako ne odeš sad iz Arsenala, nikad i nećeš

robin van persie
Sanjin Strukić/Pixsell
14.11.2011.
u 12:40

Van Persieju, naime, u ljeto 2013. istječe ugovor s Arsenalom, a čelnici kluba već su počeli pregovore o produljenju

Bivši nogometaš Arsenala Cesc Fabregas (24), koji se nakon ljetošnje trakavice preselio u Barcelonu, savjetovao je kapetana i najboljeg igrača londonskog kluba Robina van Persieja (28).

– Ne znam hoće li ga klub uspjeti zadržati, ali u njegovoj dobi ovo mu je zadnja šansa za odlazak. Produlji li ugovor, igrat će za Arsenal do umirovljenja – poručio je Nizozemcu Fabregas.

Van Persieju, naime, u ljeto 2013. istječe ugovor s Arsenalom, a čelnici kluba već su počeli pregovore o produljenju, jer se boje da će ga izgubiti za sitan novac ne bude li htio ostati na Emiratesu.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
12:57 14.11.2011.

Pa možda čovjek nit ne želi otići..kaj mu fali u Premierki ?!

OB
-obrisani-
15:04 14.11.2011.

hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije