Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnosna zona

Engleze čuva prvak u tajlandskom boksu!

'England\'s injured midfielder David Beckham watches the friendly soccer match betweeen Australia and the U.S. at the Ruimsig stadium in Roodepoort, just outside of Johannesburg June 5, 2010. The 2010
'DANIEL MUNOZ'
08.06.2010.
u 08:01

Paul Hughes, bivši engleski i europski prvak u tajlandskom boksu, jedan je od onih koji će profitirati zbog nesigurne situacije u Južnoafričkoj Republici.

 Spomenuti Hughes našao se u središtu medijske pozornosti jer posjeduje zaštitarsku tvrtku Benchmark. Počeo je raditi u nogometu kao tjelohranitelj obitelji Davida Beckhama.

– Victoriju bih, dok je David igrao nogomet, uvijek pratio na utakmice na Old Trafford. Ubrzo je posao počeo cvasti – rekao je Hughes za FourFourTwo.

Njegovi ljudi rade danas na najzahtjevnijim sigurnosnim zadacima u nogometu. Nedavno je Hughes tako čak organizirao put bratu Diega Maradone u Nikaragvu, kamo je Maradona išao na poziv Ujedinjenih naroda.

Osim Beckhama, argentinskog izbornika odnosno nekoć najboljeg nogometaša svijeta, Hughesove će usluge početi koristiti mnoge žene i djevojke engleskih nogometnih reprezentativaca.

– Imamo nekoliko klijenata među obiteljima engleskih nogometaša koje se spremaju na Svjetsko prvenstvo. Naši će tjelohranitelji putovati i ostajati s njima na svakom koraku, pri turističkim obilascima, kupnjama i sličnim stvarima koje već turisti rade. Klijenti će nam dati plan puta a mi ćemo organizirati ostalo, vodeći brigu o svakoj pojedinosti i osiguravajući prostor kojim se namjeravaju kretati – kaže Hughes te dodaje: – Poanta je u sigurnosnim zonama. Dok ostajete u njima, bit ćete sigurni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije