Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija spriječila sukob

Engleski savez osudio navijačko divljanje u Birminghamu

birmingham
Reuters/Pixsell
02.12.2010.
u 12:23

Engleski nogometni savez osudio je navijačke nerede nakon utakmice Carling kupa na stadionu St. Andrews gdje je u gradskom derbiju Birmingham pobijedio Aston Villu (2:1) te se plasirao u polufinale tog natjecanja

Birminghamovi su navijači pobjedu protiv omražene im momčadi Aston Ville proslavili utrčavanjem u teren. Krenuli su prema tribini na kojoj su bili smješteni gostujući navijači te ih provocirali i na njih bacali pirotehnička sredstva. Oni su im uzvratili polomljenim stolicama. Umiješala se policija koja je spriječila njihov fizički sukob.

"Osuđujemo događaje na stadionu St. Andrews i nasilničko ponašanje navijača. Tražimo od klubova i policije da se pronađu izgrednici te da ih se strogo kazni. Treba im zabraniti ulazak na stadione", piše u priopćenju Engleskog nogometnog saveza koji je najavio istragu tog događaja.

Divljanje na stadionu preselilo se i na ulicu, tako je razbijen i jedan pub u blizini stadiona te nekoliko parkiranih automobila. Četiri policajca i deset navijača lakše su ozlijeđeni, stoji u policijskom izvješću. Zasad su uhićena samo petorica huligana.

Komentara 2

MA
Mate2
13:36 02.12.2010.

A di su sada balkanci? Ali kako znam engleze, ce sigurno pronaci da je poceo neki balkanac!

MA
matico
13:51 02.12.2010.

vidis Đurđa da se neredi događaju samo u hrvatskoj,englezi su to davno izbacili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije