Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez milosti

Engleski savez Capellu: Dosta je, nauči taj engleski!

Fabio Capello
Reuters
23.08.2010.
u 09:56

Fabio Capello niti nakon dvije godine na klupi Engleske nije dobro naučio jezik. Čelnici saveza stoga su mu poručili da ga hitno nauči.

Navodno su se čak i igrači žalili da Capello ne može jasno izreći ono što misli. Primjer je i nedavna pobjeda u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske nakon koje je Capello igračima tek rekao:

– Good game!

Možda bi se Capello trebao ugledati na sunarodnjaka Carla Ancelottija na kormilu Chelsea koji je engleski naučio već nekoliko tjedana nakon prelaska u londonski klub.

Komentara 3

BU
bubaclex
10:19 23.08.2010.

mislim da nakon SP_a nema ni potrebe za učenjem engleskog. :D

GA
garincha
14:02 23.08.2010.

...Ancelotti je engleski naucio vec nekoliko tjedana nakon prelaska u londonski klub!Ajdee!Pa zasto onda ljudi gule po 4-5 godina na faksu?Jednostavnije je otici nekoliko tjedana u Francusku pa parlati francuski,onda zdimis na mjesec dana kod Cire pa deres kineski...i tako za nekih 10 godina govoris 38 jezika..a sve iz zajebancije.

OB
-obrisani-
22:39 23.08.2010.

Engleski savez Capellu: Dosta je, nauči taj engleski kako češ moči na engleskom hrvatkim novinamrima objasniti odakle je sjevnulo tih domoljubno tužnih 9 golova Albiona kockastima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije