Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka za Capella

Engleska: Pokrenuta kampanja za oduzimanje kapetanske vrpce Terryju

john terry
02.02.2012.
u 13:31

Suđenje za rasizam Johnu Terryju odgođeno je i održat će se nakon Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini. Mnogi na Otoku traže da mu engleski izbornik Fabio Capello oduzme kapetansku vrpcu

Suđenje u kojem se kapetan Chelseaja i engleske reprezentacije John Terry optužuje za vrijeđanje na rasnoj osnovi braniča QPR-a Antona Ferdinanda odgođeno je za drugi dio godine.

Sada su se javili borci protiv rasizma, komentatori javnih zbivanja te mnogi nogometaši koji su se složili da će odnosi u svlačionici biti ozbiljno narušeni ako Terry ostane kapetan engleske reprezentacije. Izbornik Capello dosad nije želio smijeniti Terryja jer smatra da nitko ne može biti kažnjen dok mu se ne dokaže krivica.

Kolumnist The Timesa Matt Dickinson pridružio se spomenutima porukom da će izgledati vrlo ružno da reprezentaciju predstavlja čovjek osumnjičen za rasizam nad drugim nogometašem. Slično razmišljaju i drugi...

– Ovo je vrlo ozbiljno, preteške su optužbe da bi ih FA ignorirao. Ulog je prevelik i u savezu moraju povući čvrst potez – ističe nogometni komentator The Independenta Sam Wallace.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije