Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokupovi

El Clasico moguć tek u finalu LP

\'19.10.2010, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, ESP, UEFA CL, Real Madrid vs AC Milan, im Bild Milan\'s Zlatan Ibrahimovic  (Foto © nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorheri
Pixsell
16.03.2012.
u 23:36

Šlager četvrtfinala 
Barcelona i Milan kombinirano imaju 11 naslova prvaka Europe

U petak je u Nyonu održan ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, odnosno Europske lige. Parove Lige prvaka izvlačio je Paul Breitner, koji je svom bivšem klubu Real Madridu donio sreću i izvukao mu APOEL. Iako su Ciprani najveća senzacija ovogodišnje Lige prvaka, jasno je da madridska momčad ima najlakšeg suparnika.

– Svi su željeli APOEL, ali njihovi rezultati zaslužuju poštovanje – rekao je direktor Reala Butragueno.

Opet Milan i Barca

– Ne bih želio Milan u četvrtfinalu – govorio je uoči ždrijeba trener Barcelone Pep Guardiola, kojem se želja nije ispunila. Tako će aktualni europski prvak odmjeriti snage sa sedmerostrukim prvakom Europe. Zanimljivo, ove su dvije momčadi na jesen igrale u istoj skupini. Prva utakmica na Nou Campu završila je sa 2:2, a Barcelona je u Milanu bila bolja rezultatom 3:2. Talijanski mediji nesretni su ovakvim ždrijebom jer je Milan izvukao \"najgoreg neprijatelja\".

– Opet ta Barcelona – komentirao je na Twitteru igrač Milana Emanuelson.

Probuđena Chelsea izvukla je Benficu i tako dobila protivnika po mjeri. Bayern će se, nakon sedmice Baselu, za polufinale boriti s osmoplasiranom momčadi francuskog prvenstva Marseilleom. S obzirom na to da se u polufinalu Marseille i Bayern križaju s APOEL-om i Realom, a Milan i Barcelona s Benficom i Chelseajem, postoji mogućnost da u minhenskom finalu gledamo spektakularni El Clasico.

Nakon što su oba Manchestera ispala iz Europske lige, otočki su mediji bili puni kritike za spomenute klubove.

Vrijeme je za trofej

Deklasirani, razoreni, osramoćeni, patetični i pretučeni - samo su neki od epiteta kojima su ih \"počastili\". S druge strane, španjolski mediji oduševljeni su \"malom Barcom\" i smatraju da je došlo doba da Bilbao osvoji Europsku ligu. Prvi na tom putu stajat će im Schalke, s kojim igraju u četvrtfinalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije