Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIRMINGHAMU NAKON DVIJE GODINE

Eduardo zahvalio bolničarima koji su mu pomogli

Eduardo da Silva
AFP
03.04.2010.
u 15:29

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva osobno je zahvalio bolničarima koji su mu prvi priskočili u pomoć nakon strašnog loma noge prije dvije godine u utakmici protiv Birminghama.

Arsenalov napadač je u veljači 2008. godine nakon starta Birminghamova igrača Martina Taylora zaradio otvoreni prijelom lijevog gležnja, a od spomenute se ozljede oporavljao gotovo godinu dana.

Prošli se vikend Eduardo prvi put vratio u Birmingham nakon tog ružnog dana, a priliku je iskoristio za osobnu zahvalu Brianu Clarkeu i Rachel Essex, bolničarima koji su prvi utrčali na teren i pružili mu pomoć prije no što je odvezen u bolnicu Selly Oak na operaciju.

Birmingham Mail piše kako se Eduardo sastao s bolničarima prije premierligaške utakmice (1-1) u kojoj je tijekom svih 90 minuta ostao na klupi.

- Bilo je lijepo susresti Eduarda u znatno ljepšim okolnostima nego prošli put. Ugodno smo razgovarali i osobno nam je zahvalio za pomoć koju je primio - rekao je Clarke, navijač Birminghama, koji već deset godina radi kao bolničar na domaćim utakmicama Bluesa.

- Svi iz Arsenala su nam također zahvaljivali na pomoći, dobili smo i službeno pismo od kluba odmah nakon ozljede prije dvije godine - dodao je Clarke i za kraj se našalio:

- Sjajno je što Eduardo opet igra, ali drago mi je da nije ušao u igru prošli vikend i zabio.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:41 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije