Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP UTAKMICE

Eduardo 'sredio' kijevski Dinamo s dva pogotka!

\'Players of  FC Shakhtar react after scoring against Arsenal  FC  during  UEFA Champions League, Group H football  match in Donetsk on November 3, 2010. Shakhtar won 2:1. AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY
AFP
26.10.2011.
u 22:24

Dva Eduardova pogotka sjajne su vijesti za izbornika Bilića uoči dodatnih kvalifikacija.

Hrvatski derbi u Ukrajini, u osmini finala tamošnjeg Kupa između kijevskog Dinama i Šahtara, pripao je Dariju Srni i Eduardu da Silvi. K tome, hrvatski je napadač sudjelovao u 3:2 pobjedi s dva pogotka!

Zabio je Dudu u osmoj i 88. minuti utakmice, za 1:0, odnosno 3:1 vodstvo Šahtara. Za 2:0 zabio je Teixeira u 21. minuti, smanjio Jarmolenko u 41., a Milevskij je u petoj minuti sudačke nadoknade kada je hrvatski Brazilac izašao iz igre.

Darijo Srna i Ognjen Vukojević odigrali su cijeli susret za svoje momčadi.

Liverpool je u osmini finala Carling kupa bio bolji u gostima kod Stokea 2:1, a Wolvesi su kod kuće poraženi od Manchester Cityja 2:5.

Bayern je u 1/16 finala DBF pokala s visokih 6:0 pregazio Ingolstadt (dva pogotka Petersena), Ivica Olić ušao je u 62. minuti, a Danijel Pranjić odigrao je cijeli susret na Allianz areni.

Lyon našeg reprezentativca Dejana Lovrena sa 2:1 u gostima je u osmini finala francuskog kupa izbacio St. Etienne.

Komentara 9

JO
jozinho
23:14 26.10.2011.

Bravo Dudu. Ovako bih Sastav postavijo protiv Turaka u Istanbulu: Kelava-Corluka-Vida-Lovren-Simunic-Rakitic-Vukojevic-Modric-Perisic-Mandzukic-Eduardo igrao bih 4-3-2-1..ali nazalost nisam Izbornik ;)

JO
jozinho
23:16 26.10.2011.

pardon Srna desno umjesto Corluka, a Corluka ljevo umjesto Simunica...

OB
-obrisani-
23:06 26.10.2011.

Bravo stari, samo zabijaj, nadam se da ces i Turcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije