Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozno

Džeko prijeti: Ne pustite li me ubrzo, vidjet ćete kako ću igrati

Edin Džeko
AFP
23.07.2010.
u 23:02

– Želim bezuvjetno otići! Ostanem li, vidjet ćete kako ću igrati ove sezone – poručio je jučer ucjenjivački Edin Džeko čelnicima Wolfsburga nakon što je saznao za ishod sastanka klupskog rukovodstva o svome mogućem transferu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:42 24.07.2010.

Razumijem njegove frustracije ali moglo bi mu se to od glavu odbiti. O tome je trebao misliti kad je ugovor potpisivao. Ako ga stave na klupu nece zaboraviti igrati, ali bi mnogi koji ga hoce kupiti mogli zaboraviti da zna igrati.

Avatar Topgen
Topgen
11:17 24.07.2010.

Sirovina iz Bosne. Samo, ovdje se radi o velikoj lovi i nema zajebancije. On mora igrati najbolje sto moze , ako ne tko ce ga poslije kupiti ?

KA
kakodane2
23:14 23.07.2010.

kakav čoban.... tipično za ovo podneblje.... ili se boji Mandže HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije