Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MANCINIJEVOJ NEMILOSTI

Džeko odlazi iz Cityja: Istisnuli ga Balotelli, Aguero, Tevez...

\'Manchester City\'s Edin Dzeko (R) challenges Wolverhampton Wanderers\' Christophe Berra during their English Premier League soccer match in Manchester, northern England January 15, 2011. REUTERS/Nig
Reuters
12.03.2012.
u 12:22

Unatoč sjajnoj golgeterskoj formi ove sezone, napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se u nemilosti trenera Roberta Mancinija.

Talijan je ipak više impresioniran Marijom Balotellijem i Sergijem Aguerom pa je bosansko-hercegovački reprezentativac tek treća opcija, što ga čini jako nezadovoljnim.

Na Otok je Džeko došao iz Wolfsburga prije nešto više od godinu dana za 27 milijuna eura, a ove je sezone zabio 18 pogodaka u svim natjecanjima pa se Mancini nada da bi ga za jednak iznos mogao prodati Milanu i Juventusu koji pokazuju interes.

Džekinu statusu u prilog ne ide ni to što je Carlos Tevez blizu povratku u prvu momčad, što iz kluba ne žele zanijekati zanimanje za Arsenalova Van Persieja i što se s posudbe u Feyenoordu vraća švedska mlada nada John Guidetti.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
dubrovnik2011
12:33 12.03.2012.

ugasio se bosanski dijamant

SE
serđo
12:57 12.03.2012.

dođi u juve, edine.

SV
sven222
11:58 13.03.2012.

kako se ugasio kad je postigao toliko golova a ne igra stalno a ako pratiš nogomet onda moraš i znati da često asistira kad drugi postižu golove...e da nam je jedan takav..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije