Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD WOLFBURGA

Džeko: Možda je ovo moja posljednja utakmica

Edin Džeko
Reuters
07.05.2010.
u 16:04

Edin Džeko po svemu sudeći igra u subotu protiv Eintrachta na Volkswagen Areni svoju posljednju utakmicu za Wolfsburg.

Nogometaš iz Bosne i Hercegovine želja je gotovo svih vodećih europski momčadi, koje magnetski privlači njegova lakoća realizacije.

- Možda je subotnja utakmica moja posljednja u dresu Wolfsburga – priznao je iskreno 24-godišnji centarfor dodavši:

- Ipak, zasad se još neću opraštati. Još sam uvijek tu.

Do 31. ovog mjeseca Džeko ima vremena pronaći klub koji će za njega isplatiti odštetu od 40 milijuna eura za ugovor koji mu vrijedi još tri pune sezone.

Posljednje će kolo i utakmicu protiv frankfurtske momčadi Bosanac pokušati iskoristiti da bi osvojio Zlatnu kopačku Bundeslige. Prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca zasad dijeli sa Stefanom Kiesslingom iz Bayera. Obojica su postigla po 21 gol.

- Prirodno je da Džeko želi završiti sezonu kao prvi topnik Bundeslige. Možda je zbog toga čak malo u posljednje vrijeme bio prenapet – rekao je Lorenz-Günther Köstner, koji također gotovo sigurno posljednji put vodi Wolfsburg kao prvi trener.

Kicker je objavio da direktor kluba Dieter Hoeneß trenutačno pregovara i s engleskim stručnjakom na klupi Fulhama, Royom Hodgsonom.

Komentara 2

JA
JanezPiranski
09:09 08.05.2010.

Džeko: Možda je ovo moja posljednja utakmica jer stvarno sam izgubio volju do treninga i igranja nogometa otkada se kockasti nisu uspjeli kvalificirati za SP 2010...

BO
bomba
10:44 08.05.2010.

JanezPiranski Da mi je tvoju pamet na 2 sata i naspavati se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije