Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski magazin

Dudu ponovo strijelac! Arsenalu...

'FC Shakhtar Donetsk\'s forward Eduardo scores his goal against Partizan Belgrade  during their UEFA Champions League Group H football match at the Partizan Stadium in Belgrade on November 23, 2010.
'DIMITAR DILKOFF'
28.11.2010.
u 16:53

Jedan bezazleni ubačaj u šesnaesterac prebacio je preko iznenađenog i istrčalog vratara, gol u stilu lisca šesnaesterca

 U 19. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je na svojoj Donbass Areni s uvjerljivih 4:0 svladao kijevski Arsenal. Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je pogodak za 3:0 u 62. minuti.

Dudu je, baš kao i Srna, odigrao svih 90 minuta utakmice. Gol protiv Arsenala bio je jubilarni 10. za Eduarda ove sezone.

Šest je zabio u prvenstvu, tri u Ligi prvaka, te jedan u kupu. Posebno je zanimljiv način na koji ga je zabio.

Jedan bezazleni ubačaj u šesnaesterac s pozicije bijele točke prebacio je glavom preko iznenađenog vratara. Bio je to vrlo efektan pogodak u stilu lisca šesnaesterca.

Bartulović je kod gostiju ušao u 63. minuti.

Poredak: Šahtar 49, Dinamo (K) 40, Metalist 38, Dnjepar 32 bodova...

Arsenal još jednom odao počast Duduu

Klupski magazin Arsenala u svom broju za prosinac veliki prostor posvetio je Eduardu da Silvi.

Podsjetio je na povratak Eduarda na travnjak Emiratesa te na njegov dva pogotka topnicima, jedan u Londonu, a drugi u Šahtaru.

"Teško je zamisliti da se takva fotografija može još jednom uslikati, odnosno da se može zamrznuti trenutak u kojem Arsenalovi navijači pozdravljaju suparnički gol.

Taj će se trenutak prepričavati još godinama", piše u magazinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije