Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Dr. Rakić: Drago Gabrić izvan je životne opasnosti

drago gabrić (1)
Pixsell
31.05.2011.
u 14:27

Iz splitske bolnici stižu odlične vijesti, a to je potvrdio i dr. Jurica Rakić. Drago Gabrić uspješno se oporavlja i izvan je životne opasnosti

Nove vijesti, potpuno optimistične, o stanju Drage Gabrića prenio nam je liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić.

– Drago Gabrić je izvan životne opasnosti, samo je pitanje dana kad će biti prebačen na odjel na kojem će provesti neko vrijeme. A nakon toga slijedi rehabilitacija, vjerojatno u Krapinskom toplicama – kazao je dr. Rakić i dodao:

– Vrlo će brzo krenuti prema Krapinskom toplicama. Rehabilitacija pacijenata s takvim ozljedama je specifična, u timu koji će se brinuti o njemu bit će neurolozi, ortopedi, psiholozi, logopedi, fizijatri... Taj bi rehabilitacijski postupak u njegovu slučaju trebao biti uspješan, ne očekuju se veliki poremećaji. No sve to na razini špekulacija, posebno što se tiče njegove sportske karijere. Ipak, prema svim spoznajama vjerujem da bi se Drago u određenom vremenskom razdoblju trebao potpuno rehabilitirati i vratiti nogometu – kazao je dr. Jurica Rakić.

Ključne riječi

Komentara 4

L3
luka_37
14:58 31.05.2011.

Halo priglupi novinari A da se konačno ostavite tog jadnička i počmete pisati recimo o djeci koja su postigla svjetski uspjeh na svijetskom prvenstvu u informatici...pa zar zlato u opčoj konkurenciji i srebro u juniorskoj konkurenciji nisu daleko veča vrijednost koje Hrvatska ima nego ovog čovječuljka... Da se drugačije postavljamo prema djeci i da im se ne vrte vrijednosti samo kroz nogomet...posebice gledajući one Samire i slične nepismene idiote...mozda bi nešto i bilo od nas

OB
-obrisani-
15:05 31.05.2011.

luka-kaj imas temperaturu?????????????????, daj ne tamburaj tu komunisticke bedastoce, mesi i co zarade ko \"pola\" hrvatske skupa-ti to jasno ne mozes shvatit, takovih ko ja i ti ima na milijune u hrvatskoj i niko ne pita za tebe ili mene i svima se fucka hocemo li dozivjet sutra ili ne-a kaj mislis zasto ljudi pisu o mesiju, koji usput nema nikakovo skolu-a ti tu o djeci-to je pohvalno kaj su napravila ali od njih za sada nista ne zavisi vec oni ovise o drugima.

Avatar Pivica
Pivica
16:20 31.05.2011.

Ma jel itko sumnjao u to ? Evo njega do Božića u punom treningu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije