Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Varaždinu

Đorić: Bila je više jurnjava nego tučnjava

policija
Arhiva VL
14.10.2009.
u 14:34

Uoči utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije u Varaždinu huligani u dobi od 15-16 godina pokušali su fizički nasrnuti na direktora srbijanske reprezentacije Milovana Đorića i skinuti mu jaknu na kojoj je na poleđini pisalo "Serbia", ali su ih spriječili policijski službenici i hrvatski državljanin (32).

Nije to bila tučnjava, više jurnjava. Bilo ih je desetak, pokušali su mi skinuti jaknu, ali nisu uspjeli. Jednog sam dobro udario i bacio na zemlju. Pokušao sam još jednoga, ali nisam uspio. Ništa strašno se nije dogodilo, nemile scene trajale su najviše dvije minute. Hrvatska policija odlično je reagirala i stigla za minutu – istaknuo je za "Press" nakon utakmice Đorić.

Maloljetni napadači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut kazneni postupak.

Inače, za vrijeme utakmice hrvatski državljanin (18) je na istočnoj tribini stadiona zapalio srbijansku zastavu. Uz optužni prijedlog priveden je sutkinji za prekršaje koja ga je nakon saslušanja pustila na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kakodane2
14:45 14.10.2009.

pa ovaj je njih udarao i onda oni nahebu...

OB
-obrisani-
15:17 14.10.2009.

Inače, za vrijeme utakmice hrvatski državljanin (18) je na istočnoj tribini stadiona zapalio srbijansku zastavu. Uz optužni prijedlog priveden je sutkinji za prekršaje koja ga je nakon saslušanja pustila na slobodu i častila sa 200 eura zbog dobro obavljene domaće zadaće !

DO
downunder
14:48 14.10.2009.

a što će drugo reći? Da su ga izmlatila djeca od 15-16 g.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije