Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN PARTIZANA

Đorđević: Srna je najveća snaga Šahtara

Darijo Srna
AFP
30.09.2009.
u 13:57

Nenad Đorđević, kapetan nogometaša Partizana, najavio je za Blic utakmicu drugog kola Europske lige u kojoj njegov sastav odlazi u goste branitelju naslova, Šahtaru u Donjeck.

U prvom kolu je Partizan na svom terenu poražen od francuskog Toulousea 3-2, dok je Šahtar sa stilom započeo natjecanje te je u gostima pobijedio Club Brugge 4-1.

Đorđević, pak, kao glavnu snagu Šahtara ističe njihova kapetana, hrvatskoga reprezentativca Darija Srnu.

- Srna je njihov stalni motor, najveća snaga. Naravno, pritom ne mislim da ćemo napraviti posao ako njega neutraliziramo. Cijela momčad Šahtara je iznimno dobra i za nas je ova utakmica teška - rekao je Đorđević i dodao:

- Poraz u prvom kolu nas obvezuje da nešto napravimo u gostima. Europske utakmice su za nas veliki izazov, ali stvarno bi bilo hrabro izjaviti da u Donjeck odlazimo po bodove. Ta je momčad nedavno držala u šaci najbolju svjetsku momčad Barcelonu, a Partizan ipak nije blizu te kvalitete. No, borit ćemo se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije