Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo će na tribinama imati podršku

Dolazi nekoliko tisuća navijača iz južne Švedske...

'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Hrvatski navijaci. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.08.2011.
u 09:33

Na uzvratnu utakmicu posljednjeg pretkola Lige prvaka na tribinama stadiona u Malmöu bit će nekoliko tisuća hrvatskih navijača koji žive u Švedskoj, ali i Danskoj, koji će bodriti Dinamo

- Većina ulaznica prodana je u samo nekoliko sati, i to za 20 eura za stajanje, te od 30 do 100 eura za sjedenje, ovisno o tribini. Ostalo je još nešto ulaznica po 50 eura za sjedenje. Budući da se u Švedskoj ne može kupiti ulaznica za navijačku tribinu gostujuće momčadi, dosta naših navijača bit će pomiješano s domaćim navijačima. Neki navijači ipak su kupili ulaznice preko Dinamove internetske stranice kako bi bili smješteni na tribini s gostujućim navijačima - rekao je Dean Bazina, tajnik hrvatskog društva Jadran iz Malmöa.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 8

HM
hm12345
11:45 23.08.2011.

Ti ljudi žive daleko, a vole i navijaju za svoj klub, i sve će učiniti da iskoriste priliku da ga vide kako igra. A ovi u Zagrebu ga mrze. Ne Mamića, oni mrze klub.

KR
kruni
12:03 23.08.2011.

ne za svoj klub nego za sve sto je hrvatsko kao na pr. rukomet

IV
Ivekivek
11:28 23.08.2011.

O ne....samo da se opet odnekud ne skupe ti BBB...... Kraj takvih navijača imaš dva protivnikka...jednog na travnjaku i jednog na tribinama, koji ti može uništiti sav trud svojim divljaštvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije