Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA TVRDI

Dogovor postignut, Mourinho u Realu

Bayern, Inter
AFP, Reuters
23.05.2010.
u 14:07

Španjolski dnevnik Marca izvještava u nedjelju kako je madridski Real dogovorio praktički sve sa Joseom Mourinhom i kako se zapravo samo čeka potpisivanje ugovora.

Sjajni portugalski trener, koji je u subotu odveo Inter do naslova europskog prvaka pobjedom protiv Bayerna (2-0) na Santiago Bernabeuu, nije se sa svojim nogometašima noćas vratio na proslavu u Milano.

Ostao je u Madridu, što je u talijanskim medijima protumačeno kao početak pregovora s "kraljevskim klubom". Da je to doista tako, potvrđuje i Marca koja tvrdi da bi Mourinho trebao potpisati ugovor s Realom tijekom utorka ili srijede.

Tvrdi se da će kontroverzni Portugalac zaraditi deset milijuna eura za svaku od četiri sezone koliko bi se trebao zadržati na Santiago Bernabeuu. Real je, navodi Marca, s Mourinhom već dogovorio i sve detalje oko priprema za novu sezonu, a jedino je još upitan datum predstavljanja novinarima, premda se očekuje da će to biti predstojeći petak.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
Posavina09
16:02 23.05.2010.

Mourinho je velemajstor..

PR
propalismoFranjoskroz
18:34 23.05.2010.

ajde sad da vidimo kako slavni real igra bunker protiv betisa,al će bit bijelih maramica

ZD
zdrm
21:02 23.05.2010.

uh, bit će vatreno...iako je Mourinho expert obrane, posebno bunkera mislim da neće tako i Real igrat, zna on politiku kluba i da bunker ne dolazi u obzir...na njemu je da samo malo sredi obrambeni dio igre reala i ostalo sve treba doći na mjesto...jer trenutno realova obrana je na trenutke skroz izgubljena... sve u svemu obavio je dobar posao u Italiji a sad je na redu najveći od svih REAL MADRID...VAMOSS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije