Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritično u Moslavini

Dočekuju Hajduka u Kupu sa sve manje nade

Moslavina
Rudolf Krznarić | VLM
14.10.2009.
u 08:00

Kutinski drugoligaš Moslavina angažirao je u jesenskoj polusezoni trećeg trenera. To je Ivan Spajić, koji je došao iz Hrvatskog dragovoljca i momčad vodio u prošlom susretu.

No, to nije pomoglo da momčad dođe do prvog boda, jer su sedam minuta prije kraja utakmice Kutinjani primili pogodak i sva tri boda otišla su u nepovrat. Moslavina je i dalje, nakon osmog kola, posljednjeg na ljestvici, sa sve manjim izgledima za drugoligaški status.

Uprava je kluba još 2. listopada poslala pismo HNK-u Hajduk u Split s molbom promjene igranja kup utakmice. Kutinjani su predložili da se utakmica odigra u Kutini 4. studenoga u sklopu Dana grada Kutine i 90. obljetnice kluba.

Hajduk je odbio prijedlog uprave Moslavine da se utakmica osmine finala Kupa igra u Kutini 4. studenoga u sklopu Dana grada i 90. obljetnice kluba, umjesto u Splitu. U upravi kutinskog kluba zbog teške financijske situacije stoga čak razmišljaju o predavanju te utakmice Hajduku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije