Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Gruziju

Doček na rivi: Brač se raspametio kad su stigli Bilićevi vatreni

hrvatska nogometna reprezentacija brač (1)
Foto: Ozren Maršić
1/31
28.05.2011.
u 15:54

Kada je trajekt Marjan iz Splita pristao u supetarsku luku s teretom teškim nekoliko stotina milijuna eura Brač se doslovno raspametio

Hrvatski reprezentativci u Supetru su dočekani kao prave zvijezde, piće dobrodošlice na rivi, stotine onih koji su željeli autogram od svojih ljubimaca. Srna, Eduardo, Modrić dijelili su autogram, čak smo vidjeli da se i Badelj potpisivao...

Dolazak na Brač, prvi nakon petnaest godina Bilić i ova generacija igrača dugo će pamtiti. Svi su htjeli dotaknuti junake od kojih se očekuje trijmuf nad Gruzijom.

- Vedrane, može fotografija - molećivo je pitala jedna supetarska mlađahna ljepotica. Ushićeno se vratila.

- E, sad mogu i umrit - dobacila je prijateljicama.

- Nemoj umirati, nego stavi sliku na fejs - uzvratila je druga.

Naši mladići oduševljeni su prijemom na Braču, u hotelu Amor sve im je na raspolaganju. Dočekao ih je gradonačelnik Dinko Hržić, koji je sa svojih 27 godina najmlađi gradonačelnik u Hrvatskoj.

- Ponosni smo što je Hrvatska došla ovdje - kazao je Hržić.

Ognjen Vukojević jedva čeka utakmicu s Gruzijom u kojoj će Hrvatska imati puno motiva. Od igre za Dragu Gabrića, preko uzvrata Gruziji za poraz u Tbilisiju, pa do rušenja neugodne tradicije po kojoj Hrvatska još nikada nije pobjedila u Poljudu.

- Prelijepo je ovdje, prekrasan doček, fasciniram sam svime, znat ćemo uzvratiti za ovo što nam pružaju Split i Brač - rekao je Vukojević.

Danijel Pranjić sličan je kao Hrvatska, u dresu Osijeka i Dinama, još nikada nije pobijedio u Poljudu.

- Srušit ćemo tu tradiciju, vjerujem uz veliku pomoć publike - kazao je Pranjić.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:09 28.05.2011.

Od sada svake pripreme u Hrvatskoj!

OB
-obrisani-
19:17 28.05.2011.

Koji divan docek... Brac je lijep,a kikica ... Sretna djeca,nasa buducnost... ########################## Pa mogli su da Markovic je drugacije mislio... Koliko love su samo slov.ostavili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije