Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smještaj

Do Nove godine Bilić će odabrati naš kamp u Poljskoj

Zorislav Srebrić
Tino Jurić
05.12.2011.
u 19:56

Zorislav Srebrić i Aljoša Asanović u utorak putuju u Poljsku, gdje će obići pet ponuđenih kampova za smještaj tijekom prvog dijela natjecanja na EP-u

Nakon povratka iz Poljske, odabir će se svesti na jednu ili dvije lokacije koje bi sredinom prosinca trebao obići i izbornik Slaven Bilić. A do Nove godine Bilić će odlučiti koji će kamp biti sjedište naše nacionalne vrste.

Kako smo i najavili u nedjeljnom broju, Srebrić i Asanović obići će ovih pet lokacija: Ostroda i Lubawa (kraj Gdanjska) te Kolobrzeg, Kopalenica i Tržebnica (kraj Poznanja), dok je u trećem planu kamp Kielce kraj Varšave...

– Budemo li smješteni pokraj Poznanja, onda ćemo na utakmice s Irskom (10. lipnja) i Italijom (14. lipnja) putovati autobusom, a zrakoplovom u Gdanjsk (18. lipnja) na dvoboj sa Španjolskom – kaže glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, koji se, baš kao i Asanović, tek vratio iz Ukrajine i već putuje u Poljsku.

U petak će se održati sjednica Izvršnog odbora HNS-a, a prva točka dnevnog reda bit će rasprava o stanju u Prvoj HNL! U srijedu će se održati i obvezni (zbog klupske licencije) seminar prvoligaških i drugoligaških trenera u Sesvetama. Iako Dinamo igra s Lyonom u Ligi prvaka, Srebrić kaže:

– Dinamov trener Krunoslav Jurčić sigurno dolazi na seminar, upitno je tek koliko će ostati na njemu...

Je li potrebno da se Jurčić pro forma pojavi na seminaru ako navečer ima utakmicu? Kakva je korist od robovanja formama?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije