Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVE NADE

Dino Špehar daleko je od Kovačića

Dino Špehar (1)
Petar Glebov/Pixsell
22.09.2011.
u 09:15

Dinamo je ovog ljeta doveo Dinu Špehara (17), stigao je pompozno, kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

No, nakon dolaska u Maksimir nije se naigrao, točnije nije odigrao ni minute u nekoj službenoj utakmici iako je debitirao za prvu momčad na gostovanju u Đakovu.

S Jurčićevom je momčadi trenirao, no onda je ipak poslan u plavu juniorsku momčad. Pa je za nju zabio dva gola u pobjedi (3:2) nad Cibalijom, a ovog je vikenda u svom Osijeku svom bivšem klubu u pobjedi (6:0) postigao jedan pogodak i, po mnogima, bio igrač utakmice.

Njegov vršnjak Mateo Kovačić ima veliku minutažu i jako napreduje pa je šteta što i mladi Špehar nije uz bok svom prijatelju.

– Nije primjereno da ja s pozicije predsjednika Osijeka govorim o događanjima u Dinamu iako je riječ o mom sinu, kojem sam i zastupnik – jedino je što je o svom sinu i njegovu statusu u Maksimiru želio reći Robert Špehar. Ono što mlađem Špeharu ne ide u prilog činjenica je da Jurčić ima veliku konkurenciju u napadu.

Ključne riječi

Komentara 11

VK
vječni krojf
10:04 22.09.2011.

Stvarno Junaci,sta je ovo?Zar je to profesionalno novinarstvo?Zasto stvaras losu atmosferu izmedju ovih mladih talenata?Zar si toliko zavidan Dinamu,da ne poznas granice fer pleja?

SE
serđo
11:41 22.09.2011.

gnk dilamo

JO
jolly
09:47 22.09.2011.

Ovaj članak je izvrstan primjer plačenog novinarstva ili bolje rečeno prikrivenog reklamranja. samo kada već to radi, tata Špehar, nije trbao uzeti nogometnog neznalicu Junacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije