Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u inozemstvo

Dino Kresinger nakon utakmice s Interom odlazi u Sibir

dino kresinger
Davor Javorović/Pixsell
05.08.2011.
u 22:53

Cibalijin napadač Dino Kresinger (29) karijeru će nastaviti u Sibiru iz Novosibirska

Kresinger koji do sada nije igrao u inozemstvu potpisat će jednogodišnji ugovor s ruskom momčadi, a utakmica s Interom u 3. kolu Prve HNL trebala bi mu biti posljednja u Cibalijinom dresu.

U klubu iz Vinkovaca odlučili su se za taj potez kako bi Kresinger odigrao oproštajnu utakmicu pred svojim navijačima. Kresinger je već dogovorio sve uvjete prelaska, a prošao je i liječnički pregled.

Komentara 2

DA
Dario--
01:49 06.08.2011.

Novosibirsk je metropola,treći grad po broju stanovnika u Rusiji,2 puta veći od zagreba,ali je daleko od Moskve oko 4000km.i nažalost u njemu se ne igra Svjetsko prvenstvo 2018,a i taj novi klub Kresingera je u drugoj ligi!!

ZV
Zvezdaforever
15:52 06.08.2011.

Mora da je nesto debelo zasr.o kad ga tamo salju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije