Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir više neće biti ruglo

Dinamo ulaže 30 milijuna kuna u stadion zbog Lige prvaka

Maksimir
Luka Klun | Pixsell
31.05.2011.
u 20:19

Strogo čuvana poslovna tajna u Dinamu ipak je preko osoba bliskih vodećim ljudima kluba procurila!

Dinamo će uložiti oko 30 milijuna kuna u uljepšavanje maksimirskog stadiona! I to novca iz svoje blagajne, bez pomoći grada ili novca poreznih obveznika. Jednostavno zato što u Dinamu znaju da ne bi dobili ni lipe, da grad na svoju imovinu gleda kao na vreću bez dna. Uplati Dinamu nešto novca za održavanje stadiona, no nedovoljno da bi pokrio 15 milijuna kuna koliko stoji krpanje tog rugla.

>>Ostatak ekskluzivne priče pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju Večernjaka<<

Ključne riječi

Komentara 40

OB
-obrisani-
20:27 31.05.2011.

heheheehehehe liga prvaka, ovi su si bnorelji do kraja heheeheheheheehehe, kaj ima i seoska liga prvaka??????????????????????????

NO
Novinar
21:50 31.05.2011.

Ne vjerujem u ovu priču.

OB
-obrisani-
20:44 31.05.2011.

hahahahaha najbolji vic kaj sam cuv do ve hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije