Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Allsvenskan

Malmö remizirao kod Mjällbyja, ozlijedio se Daniel Andersson (video)

malmo
Reuters/Pixsell
06.08.2011.
u 18:24

Dinamov protivnik u 4. pretkolu Lige prvaka, Malmö, remizirao je na gostovanju kod Mjällbyja (1:1) u 20. kolu švedskog prvenstva

Poveli su gosti preko Hamada u 57. minuti, no bod je za domaćine spasio Ericsson samo osam minuta kasnije. Najvažnija vijest za Dinamo ozljeda je važnog igrača Daniela Anderssona koji je u 65. minuti uz bolnu grimasu napustio teren. Upitan je za prvu utakmici 4. pretkola Lige prvaka, koja se igra u srijedu 17. kolovoza.

Za Malmö su igrali: Melichárek, Andersson (od 66. Yago), Ricardinho, Stenström, Jansson, Hamad, Pekalski, Durmaz, Figueiredo (od 81. Nilsson), Mutavdzic (od 74. Aubynn), Larsson.

Nakon 20. kola Malmö drži osmu poziciju Allsvenskan lige s 27 bodova i dvije utakmice manje, dok je Mjällby s 21 bodom 13. od 16 klubova.

Ključne riječi

Komentara 1

HM
hm12345
23:08 06.08.2011.

Prvenstvene utakmice nisu kriterij. Kolike momčadi, kad im se pruži prilika da nešto naprave u Europi, zanemare svoju ligu. Sigurno su se i Rangersi držali za to da im loše ide u prenstvu, da će se njih proći bez problema, pa vidimo što se dogodilo. Oni znaju da im je liga izgubljena, sve će karte baciti u utakmicu s Dinamom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije