Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta u Vinkovcima

Dinamo može srušiti čak i rekord stadiona

Dinamo - Cibalia
Antonio Bronić | VLM
24.04.2010.
u 12:46

Ljubitelje nogometa u Vinkovcima i Slavoniji danas čeka nogometni praznik: derbi Cibalia - Dinamo.

– Plavima treba bod za naslov, ali siguran sam da će naslov ipak proslaviti u Zagrebu, a ne u Vinkovcima. Cibalia će večeras pobijediti i tako zadržati šansu za drugo mjesto u prvenstvu i na kraju izlazak u Europu, što nam je i cilj – kaže kapetan Vinkovčana Tomislav Pavličić.

Kaže da je sanjao pobjedu od 2:1, poluvrijeme 1:1, i da će pobjedonosni gol postići upravo on.

– Ma bitno je samo da pobijedimo, iako bih donekle bio zadovoljan i s bodom. Ipak nam je suparnik Dinamo, najjača naša momčad – rekao je Pavličić koji je u zadnje tri utakmice sa Zagrepčanima postigao dva gola.

Kapetan se uzda i u potporu Ultrasa, a navijače zabrinjava i nesigurnost obrane u posljednje vrijeme koja je u zadnja tri kola primila čak osam golova.

– Imali smo u nekoliko posljednjih utakmica i malo nesreće, ali činjenica je da su neki igrači počeli igrati za sebe. Utakmica će biti televizijski prenošena, pa je to prilika igračima da se pokažu u pravom svjetlu – rekao je Mršić.

Cibalijin sportski direktor Dražen Pernar kaže da prodaja ulaznica ide odlično te da očekuje danas na stadionu osam do deset tisuća ljudi.

– Cijena ulaznica je popularna, 20 i 30 kuna, pa očekujemo možda i rekord stadiona – rekao je direktor Pernar.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:06 24.04.2010.

Pa to je istinski zapadno balkanski derbi susret..

EH
Ecce homo
17:44 24.04.2010.

Rekord se POSTAVLJA, a ne ruši! Jednom postavljen rekord, ostaje za uvijek rekord dotičnog vremena.

OR
ordoABchao
18:14 24.04.2010.

ja sam iz jednog sela blizu vinkovaca ali navijam za dinamo otkad znam za sebe, cibalija me ne zanima ni najmanje. ali danas vinkovčani uzimaju sva tri boda. dinamo je najslabiji u zadnjih par sezona a uvijek je prolazio kroz ušicu igle u vinkovcima. i najbitnija stvar, mamić neće dopustiti da hajduk bude drugi, pa nek shvati tko kako hoće. jutros u 10 kad se otvorila kladionica čovijek iskoristio priliku dok nema nikoga i uplatio 50 000 kuna na jedinicu, ali ipak je viđen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije