Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ POJAČANJA

Dinamo doveo Filipa i Dinu Škvorca te Attu

Dinamo pojačanja
nk-dinamo.hr
14.07.2011.
u 13:52

Jutro nakon pobjede nad Neftčijem Dinamo je predstavio još tri pojačanja za novu sezonu.

Novi su igrači hrvatskog prvaka Dino i Filip Škvorc te Walid Atta. Filip i Dino Škvorc došli su u Dinamo nakon što su u Varaždinu dobili slobodne papire dok je Atta do danas bio član Lokomotive.

– Jako sam sretan. Ovo je ono o čemu sanja svaki klinac u Hrvatskoj kada počne igrati nogomet – potpisati za Dinamo. Naravno, vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te se planiram izboriti za minutažu i tako pomoći Dinamu u osvajanju novih trofeja te što boljem europskom rezultatu – rekao je 21-godišnji Dino Škvorc.

Filip Škvorc, 19-godišnji napadač, debitirao je u prvoj ligi u sezoni 2009./2010., a među zabijenim golovima jest i onaj koji je u Maksimiru 5. 12. 2010. u 18. kolu HNL-a zabio Dinamu i tako prekinuo niz Ivana Kelave.

– Ponosan sam i sretan. Oduvijek mi je san bio doći u Dinamo i sada sam to ostvario.

Mladi napadač, za početak, ide na posudbu u Lokomotivu:

–  S obzirom na to da sam mlad igrač, potreban mi je kontinuitet igara koji ću lakše dobiti u Lokomotivi. Vjerujem da će me dobre igre u dresu Lokosa ubrzo vratiti u Maksimir.

Iako se isto prezivaju, Filip i Dino Škvorc ne samo da nisu braća nego nisu ni u rodu.
Treći igrač koji je danas potpisao ugovor s Dinamom jest 24-godišnji švedski stoper Walid Atta.

– Presretan sam. Znam u kakav sam klub došao, neko vrijeme sam u Hrvatskoj i znam kakvi su kriteriji u Dinamu. Isto tako, vjerujem u sebe i želim se izboriti za što više minuta – zaključio je bivši igrač Lokomotive.

Komentara 10

DO
downunder
14:20 14.07.2011.

EUJanez@ ako je tako ti obavezno dođi na Maksimir. Dobit ćeš besplatnu kartu i mjesto što bliže klupi za rezervne igrače.

OB
-obrisani-
16:02 14.07.2011.

Hmmmmmmmmm nisam siguran da su ovo pojacanja ali bi mogla biti u buducnosti...... Ako Dinamo udje u ligu prvaka tada ce mu biti potrebno imati 2 tima

OB
-obrisani-
14:16 14.07.2011.

Ako je to onaj Atta iz Al Qaide onda če u Dinamo biti pakleno i igrači bi mogli uskoro \"eksplodirati\" zajedno uz stadion..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije