Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URUGVAJ - FRANCUSKA 20.30

Diego Forlan i Luis Suarez mogu unerediti svaku obranu

'Uruguay\'s striker Diego Forlan (L) controls the ball during a team training session on June 8, 2010 ahead of the start of the 2010 World Cup football tournament in South Africa.  AFP PHOTO / Rodrigo
'RODRIGO ARANGUA'
11.06.2010.
u 15:33

Urugvaj je na pripremama za SP odigrao samo jednu utakmicu, no izbornik Oscar Tavarez kaže da mu je momčad spremna.

U večernjim je satima na rasporedu i prvi "slatkiš" turnira. Finalist prošloga SP-a, momčad Francuske, igrat će protiv Urugvaja koji je u pripremama za ovo natjecanje odigrao samo jednu utakmicu (Izrael, 4:1)...

– Naše su ambicije velike i utakmica s Francuskom pokazat će koliko je naš optimizam realan – rekao je urugvajski izbornik Oscar Tabarez koji najviše nade polaže u napadački dvojac Suarez – Forlan.

– Njih dvojica mogu unerediti svaku momčad na svijetu – kazao je Tabarez.

Čudnovati i pomalo komični izbornik Raymond Domenech, kojeg je senzacionalno srebro iz Njemačke ostavilo tako dugo na klupi "Les Bleusa", uoči ovoga SP-a odrekao se Benzeme i Nasrija.

Bolje upućeni tvrde da ih nije pozvao jer su ih prekrižili Henry, Ribery i Malouda, čiji je klan jači i brojniji u svlačionici.

Francuzi nisu briljirali u pripremama. Svladali su Kostariku 2:1, remizirali s Tunisom (1:1) i senzacionalno izgubili od Kine (0:1). Francuska drži loptu u svom posjedu, ali je prilično neopasna za gol, nema okomitih "ubadanja" i nerijetko je to jalova nadmoć. Osim ako ne poludi Ribery...

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:45 12.06.2010.

Diego Forlan i Luis Suarez mogu unerediti svaku obranu a Novakovič, Birsa i Dedić mogu svaku obranu razbiti i položiti na koljena..Idemo Slovenija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije