Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOMAĆIN U PROBLEMIMA

Demichelis i Van Buyten ipak putuju u Lyon

Daniel Van Buyten
AFP
25.04.2010.
u 16:05

Iako su obojica ozlijedili mišiće lista noge, Bayernovi stoperi Daniel van Buyten i Martin Demichelis putovat će sa suigračima u ponedjeljak na uzvratnu utakmicu polufinala nogometne Lige prvaka kod Lyona.

Argentinac je igru pri Bayernovu subotnjem gostovanju kod Borussije u Mönchengladbachu (1:1) napustio još u poluvremenu, a Belgijac u 64. minuti.

- Nadam se da će barem jedan od njih dvojice biti spreman za uzvrat – rekao je trener Bayerna Louis van Gaal.

Problema uoči dvoboja na Gerlandu, u kojem će Bavarci u utorak braniti prednost 1-0 iz Münchena, ima i trener Francuza Claude Puel, i to također u središnjemu obrambenom dijelu. Posljednji trening, održan u subotu, propustila su dvojica udarnih stopera, Brazilac Cris i Jean-Alain Boumsong. Cris iz prve utakmice vuče natučeni kuk, a na početku subotnjeg treninga dobio je i udarac u koljeno. Puel je izjavio da je njegov nastup u utorak pod znakom pitanja.

Za stopersko mjesto Francuzima neće moći kandidirati suspendirani Jeremy Toulalan, dok pravo nastupa nema naš Dejan Lovren.

Toulalan je, kao i Franck Ribery, zaradio crveni karton tijekom prve utakmice na Allianz Areni. Za Bavarce također zbog suspenzije ne može nastupiti niti Danijel Pranjić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije