Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SE ''NAŠLI''

Demichelis: Razočaran sam i ljut na Van Gaala

Louis van Gaal
AFP
30.10.2009.
u 15:33

- Ne shvaćam zbog čega se trener prema meni drukčije odnosi nego prema ostalima. Razočaran sam i ljutit zbog njegovih odluka - kaže branič Bayerna.

Obrambeni nogometaš bavarskoga nogometnog giganta Bayerna, Martin Demichelis, smatra da ima kvalitetu kojom bi mogao pomoći momčadi, ali ono što mu nedostaje je povjerenje trenera momčadi Louisa van Gaala.

- Imam sve potrebno da bih pomogao Bayernu da ostvari dobre rezultate, ali nemam minutažu. Volio bih imati jednak tretman u klubu kao ostali suigrači koji se vraćaju nakon ozljede, ali, za razliku od ostalih, mene mjesto u udarnom sastavu nije čekalo - potužio se napokon oporavljeni centralni branič momčadi koji je morao pauzirati zbog ozljede ligamenata u desnom koljenu.

- Ne shvaćam zbog čega se trener prema meni drukčije odnosi nego prema ostalima. Razočaran sam i ljutit zbog njegovih odluka. Volim Bayern u kojem sam već sedam sezona i učinit ću sve da se vratim u početnu momčad - zaključio je Argentinac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije