Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj profesionalne karijere

Davor Šuker na oproštaju Tomislava Piplice

Tomislav Piplica
VL
20.03.2010.
u 16:12

Umirovljeni vratar njemačkog drugoligaša Energieja iz Cottbusa, Tomislav Piplica, odigrat će 21. svibnja oproštajnu utakmicu na kojoj će se okupiti mnoga znana imena iz svijeta nogometa..

Bosansko-hercegovački vratar, koji je velik dio karijere proveo u Hrvatskoj, igrajući za Samobor, Zagreb i Segestu, jedanaest je godina čuvao mrežu Energieja, a karijeru je završio prošlo ljeto.

No, tek će 21. svibnja na Stadionu prijateljstva u Cottbusu odigrati oproštajni dvoboj čiji detalji još uvijek nisu poznati, ali zna se da je Pipličin poziv, između ostalih, prihvatio i najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije Davor Šuker.

Uz njega će 41-godišnjem Piplici priznanje odati i nekadašnji bosansko-hercegovački nogometaši Sergej Barbarez i Bruno Akrapović, zatim veliki napadač Ulf Kirsten, kao i nekadašnji nogometaš Osijeka Antun Labak koji je dio karijere također proveo u Cottbusu.

Piplica danas radi u Energieju kao trener mladih vratara, a trebao bi biti i pomoćnik Safeta Sušića, izbornika Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije