Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PONEDJELJAK U MAKSIMIRU

Dario Šimić novo pojačanje plavih!

Dario Šimić
Marko Lukunić
23.04.2010.
u 19:14

Dario ne želi potvrditi da je sve dogovoreno za trajni povratak, što mu je i prije šest mjeseci bila želja.

Prijelazni rok još nije ni počeo, a Dinamo je doveo prvo pojačanje. Doduše, još ništa nije potpisano, ali sve je dogovoreno i Dario Šimić iz redova Monaca dolazi u Dinamo.

Dario: Točno je, dolazim

- Dogovoreno je da dođem i treniram s dečkima u Maksimiru i već u ponedjeljak sam u Zagrebu - rekao je naš reprezentativac, rekorder sa stotinu odigranih utakmica za "kockaste".

Nije želio potvrditi da je sve dogovoreno za trajni prelazak u Dinamo, no on je želio doći i prije šest mjeseci. Tada su plavi bili dobro popunjeni na stoperskim pozicijama, a danas više nije tako. Bišćan i Robert Kovač često su izbivali zbog ozljeda. Kovaču istječe ugovor i tek treba vidjeti hoće li i dalje ostati plavi. Dejan Lovren otišao je u Lyon. Domagoj Vida bio je preskup, Osijek je tražio nebulozna dva, tri milijuna eura.

- Vratio bih se u Dinamo, novac nije upitan, uvijek mi je tijekom karijere u Interu, Milanu i Monacu tinjala ta želja da se vratim i s Dinamom nešto napravim. Ta želja postoji i dalje - govorio je Dario zimus kad je bilo govora o povratku.

I sad mu se ta želja ostvaruje. Ni sad Šimić ne traži bogati ugovor (dogovor će biti na godinu dana), želi se vratiti kući. Imao je ponuda, ali nove pečalbe nisu ga zanimale, nisu mu nudile motive, čekao je hoće li biti moguće vratiti se u svoj Dinamo s kojim želi napraviti nešto veliko kao što je velike stvari napravio i u svojoj karijeri.

Uostalom, bio je brončani s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. I to ne kao epizodist, odigrao je šest od sedam utakmica, propustio je samo utakmicu s Nizozemskom, zbog žutih kartona.

Čeka razlaz s Monacom

Dario će tako u ponedjeljak biti u Zagrebu, brzo se priključiti radu s momčadi i uigravanju. A kad završi škola u Monacu, u Zagreb će se preseliti i supruga Jelena i tri sina. Kako bilo, Dario Šimić, kojem ugovor s Monacom istječe 30. lipnja, potpisat će ugovor s Dinamom. Sam Dario to nije mogao potvrditi i zbog starog i zbog novog poslodavca.

Komentara 13

JM
ja-ma
20:27 23.04.2010.

Je,star je.Ima 34 godine,ali taj bar nije izrauban jer nikad nije ni igrao.Jedino ak nije zahrđao na klupi?!

DH
dalibor.hren
21:25 23.04.2010.

Ima sto godina i hoće doma. Želja tinja od kad su ga se svi odrekli. Lova nije bitna - oko 1 000 000€ godišnje. Za sladoled.....

RA
razočarani1
19:50 23.04.2010.

kaj dario još igra nogomet???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije