Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica u Lisabonu

Danijel Pranjić u Sportingu dočekan poput kralja

Fenerbahce
Foto: Agencije
1/2
14.07.2012.
u 11:15

Našeg reprezentativca odmah po dolasku okružile su na stotine razdraganih navijača.

Vjerojatno prilikom potpisa nije ni slutio kakvu će euforiju izazvati, ali Danijel Pranjić u Lisabonu je dočekan poput kralja! Po dolasku u klub na predstavljanje, dočekalo ga je više stotina navijača, koji su ga zasuli klupskim rekvizitima, dresovima i šalovima. Hrvatskog reprezentativca dočekao je i velik broj novinara, a nakon što se pozdravio s predsjednikom portugalskog kluba Godinhom Lopesom, otišao je do fan shopa, gdje ga je čekala nova \"horda\" navijača.

Pranjić je tu morao potpisati na desetke dresova sa svojim imenom, a onda je otišao do terena i nakon vježbanja autograma, malo je vježbao i svoju ljevicu ispucavajući lopte prema navijačima na tribinama.

- Sretan sam što potpisao za tako veliki klub poput Sportinga. Sve je prekrasno - grad, stadion... Sporting je veliki klub sa sjajnom poviješću. Kao dječaku bio mi je san igrati u Portugalu jer mi se sviđa njihov stil nogometa. Gladan sam igre i jedva čekam početak sezone. Bilo bi lijepo osvojiti prvenstvo, ali najvažnije je da damo sve od sebe ove sezone i učinimo navijače ponosnima. Obećavam da ću se boriti u svakoj utakmici - istaknuo je oduševljeni Pranjić.

Sporting je jedan od najslavnijih portugalskih klubova, 18 puta bio je portugalski prvak i 19 puta osvajač nacionalnog kupa.

Komentara 8

KA
kajinx
13:08 14.07.2012.

Sretno Danijele! Sve najbolje i puno uspjeha.

ĆA
ćaćaća
13:30 14.07.2012.

dobar igrač kojemu fali samo malo više samoppouzdanja..

OB
-obrisani-
12:34 14.07.2012.

Danijel Pranjić je kvalitetan igrać što je dokazao i pokazao u FC Bayernu gdje nije lako stiči i igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije