Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA ZDRŽATI

Crvena zvezda sprema novi ugovor Robertu Prosinečkom

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
28.03.2012.
u 13:35

Novi ugovor bit će mu ponuđen prije svega zbog kvalitetnog rada, dobre vizije i strategije

Prema tvrdnjama beogradskog sportskog lista Sport, uprava Crvene zvezde i prije kraja ovogodišnjeg prvenstva Robertu Prosinečkom ponudit će potpisivanje novoga ugovora. Prihvati li ponuđene uvjete, Žuti bi u Beogradu ostao do lipnja 2014. godine što samo potvrđuje koliko povjerenje Prosinečki uživa u Crvenoj zvezdi. U namjeri da mu se produlji ugovor čelnicima kluba nije zasmetalo ni to što je Zvezda prošle godine ostala bez ijednoga trofeja, a njihovo je osvajanje neizvjesno i ove godine.

Novi ugovor bit će mu ponuđen prije svega zbog kvalitetnog rada, dobre vizije i strategije, lansiranja mladih igrača i stvaranja mladoga tima od kojega u beogradskom klubu mnogo očekuju u budućnosti. Prosinečki je bio glavni ideolog stvaranja novoga tima u koji je doveo veliki broj mladih i talentiranih igrača te mladih reprezentativaca Srbije. Prosinečki je u Srbiji nepunih godinu i pol dana, a ugovor mu istječe na ljeto iduće godine.

Komentara 1

SN
snovakor
10:01 30.03.2012.

Bravo Robi, tako se to radi, ma gdje god bio !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije