Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLTON

Coyle: Sve ćemo učiniti da zadržimo Klasnića

Ivan Klasnić
AFP
11.05.2010.
u 10:33

Menadžer Boltona Owen Coyle ponovio je kako je njegova želja zadržati hrvatskog napadača Ivana Klasnića (29) na Reebok stadionu, ali da će presudnu ulogu odigrati financijsko stanje kluba i potraživanja Nantesa.

Dogovorena posudba iz francuskog drugoligaša Nantesa hrvatskom nogometnom reprezentativcu vrijedila je samo za ovu sezonu, a on se istaknuo s osam golova u 30 premierligaških nastupa, čime je podijelio epitet najboljeg klupskog strijelca s Matthewom Taylorom.

Zatresao je Klasnić suparničku mrežu posljednji put u nedjelju, za 2-1 pobjedu Boltona nad Birminghamom u zadnjem premierligaškom kolu, a potom su navijači Wanderersa skandirali njegovo ime.

- Ako će biti moguće financijski da ga potpišemo, to ćemo i napraviti. Nije sve tako jednostavo, ali nadamo se da ćemo ga zadržati. On je divan momak, cijela svlačionica ga voli, a dobrih strijelaca u klubu nikad nema dosta – rekao je Coyle za The Bolton News.

Klasnić je ove sezone 18 od 30 svojih nastupa upisao ulazeći s klupe, a samo su ga problemi s ozljedama spriječili da ne osigura sigurno mjesto u udarnih 11.

The Bolton News procjenjuje da bi za otkup njegovog ugovora od Nantesa Bolton morao platiti osjetno više od dva milijuna funti.

Komentara 1

FR
FrancPrešern
15:51 11.05.2010.

Coyle: Sve ćemo učiniti da zadržimo Klasnića pa makar morali prodati one igrače koji nešto vrijedi i znaju igrati nogomet..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije