Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLTON

Coyle: Moja je želja Klasnićev ostanak

Ivan Klasnić Bolton
Pixsell
09.05.2010.
u 22:56

Osam je pogodaka postigao Ivan Klasnić tijekom posudbe u Boltonu. Najbolji je klupski strijelac zajedno s Taylorom, kojem je za tu brojku bilo potrebno deset utakmice više (37-27).

Dogovorena posudba iz Nantesa hrvatskom nogometnom reprezentativcu vrijedila je samo za ovu sezonu, a engleski mediji raspisali su se kako je realno očekivati Klasnićev odlazak iz kluba koji je zauzeo 14. mjesto prvenstvene ljestvice.

Drugačiji pogled na situaciju nudi klupski menadžer Owen Coyle zadovoljan time što mu je Klasnić golom iz 60. minute donio 2-0 vodstvo protiv Birminghama, koji je do kraja utakmice tek uspio smanjiti na konačnih 2-1.

- Ivan je imao promjenjivu sezonu, ali samo zbog ozljeda. Kada je zdrav znam što može donijeti ovoj momčadi. Budu li financije to dozvoljavale vidjet ćemo što se da izvesti. Nije sve, kao što se piše, baš tako crno-bijelo.

- Meni se on igrački sviđa, a i njemu je ovdje lijepo. Mislim da se to moglo vidjeti i iz njegove današnje izvedbe. Ukoliko ćemo moći novčano odgovoriti na traženo, moja je želja njegov ostanak. On je dobar igrač i divan momak. Karakteran je i ostatak momčadi ga voli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije