Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji dan

Ćorluka prošao test i kandidira za sastav

modric corluka
Antonio Bronić/pixsell
11.11.2011.
u 10:19

U parku pokraj hotela liječnici su proučavali stanje njegove tetive i zaključili da može podnijeti napore

Vedran Ćorluka kandidira za sastav, što znači da će vjerojatno biti u udarnoj postavi večeras. I to na poziciji lijevoga braniča, što se uigravalo na treninzima.

Slaven Bilić dan uoči utakmice govorio je da će odluku o Čarlijevu nastupu donijeti na dan utakmice. I jutros je Vedran u parku pokraj hotela podvrgnut testu, raznim vježbama te je njegova bolna tetiva izdržala sve napore i Tottenhamov je branič dobio zeleno svjetlo za nastup, što, naglašava Bilić, ne znači da će i biti u prvih 11, ali ostaje u konkurenciji za sastav.

– Sastav će biti poznat neposredno uoči početka utakmice – poručio je glasnogovornik Davor Gavran.

Komentara 3

SI
silversurfer22
11:43 11.11.2011.

..imam osjećaj da ćemo odigrati dobro....AJMO HRVATSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CR
croatišen
14:12 11.11.2011.

ako čorluka nije 100 % spreman bolje da ne igra. kakve koristi ako ga trebaš mjenjati već u 20-oj minuti i već imaš izmjenu manje ili ako nespreman napravi neku grešku iz koje primimo gol.

VE
Velikogoričan56
16:00 11.11.2011.

Na zalost ja bas i nemam dobae predosjecaj, ali bio bi sretan da se prevarim. naprijed naši, polazite im veceras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije