Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Ćorluka ozlijedio petu, upitan za Tursku!

reprezentacija (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/12
09.11.2011.
u 16:33

Hrvatski reprezentativci uoči puta u Istanbul odradili su u Čatežu posljednji trening koji je završio vrlo loše!

Naime, branič Vedran Ćorluka ozlijedio je petu i upitan je njegov nastup u petak u Istanbulu. Izbornik Bilić na njega je sto posto računao u prvih 11. I u zagrebačku zračnu luku Čarli je došao s medicinskom čizmom. Kockasti su poletjeli prema Turskoj u 17 sati, a ako se nešto da zaključiti iz posljednjih treninga hrvatske reprezentacije, onda su vrlo blizu nastupa protiv Turske u Istanbulu Gordon Schildenfeld i Domagoj Vida, a Tomislav Dujmović imat će prednost nad Ognjenom Vukojevićem.

Također, napadački dvojac, po svemu sudeći, bit će Ivica Olić i Eduardo, dok će Mario Mandžukić, koji je također u vrlo dobroj formi, utakmicu početi s klupe.

Ključne riječi

Komentara 12

DC
DC
17:06 09.11.2011.

Igrac koji se ozljedi na treningu protiv Turske ne bi izdrzao ni jedno poluvrijeme... U Istanbulu moraju igrati samo najspremniji, jer ce utakmica biti brutalnija od svih utakmica koje smo dosad odigrali u kvalifikacijama. Citajuci vijesti iz naseg tabora, sve manje mi je razumljivo nepozivanje Klasnica, koji je pravi igrac za \'rovovsku\' bitku koja nam predstoji. Nije im on slucajno dao onaj gol na zadnjem Euru...

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
17:36 09.11.2011.

Ćorluka neće igrat? Velike štete u pm

KI
kiiko
16:58 09.11.2011.

lose vijesti zaista, ali sta je tu je mislim da ce bilic staviti pranjica, koj bi nam mogo biti opasnost jer on nije dobar kao ljevi bek i nije igro dugo u kontinuitetu, najbolje bi bilo baciti pamica u vatru mozda ce se tako vec jednom pogoditi dobar ljevi bek koj moze defenzivno te ofenzivno dobro igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije