Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sulude ideje

Srbi složili reprezentaciju Republike Srpske s Ćorlukom!

Vedran Ćorluka
Pixsell
30.11.2011.
u 16:13

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodig na radnom sastanku u Italiji predložio je da entiteti u Bosni i Hercegovini imaju samostalne reprezentacije.

Republika Srpska željela bi osnovati svoju nogometnu reprezentaciju, a po uzoru na razlaz Srbije i Crne Gore, igrači koju su već nastupali za druge reprezentacije imali bi pravo odlučiti se za koju će igrati.

Naš reprezentativac Vedran Ćorluka, koji je rođen u Derventi, tada bi mogao zaigrati za Republiku Srpsku. Iako je takav rasplet cijeloga slučaja nemoguć, reprezentacija Republike Srpske, piše srbijanski Press, mogla bi biti vrlo jaka.

Ovako bi izgledao mogući sastav: Begović – Subotić, Ćorluka, Bajić – Salihović, Grujić, Misimović, Koroman – Kuzmanović, Marin, Ibišević.

Ključne riječi

Komentara 39

HR
hr76
16:25 30.11.2011.

Očekujem da ćete izbrisati ovaj članak i kazniti onoga tko mu je dao naslov! Sramota za Večernji, prijatelj mi je protjeran iz Dervente za vrijeme rata i vjerujte da će biti jako ljut kad ovo pročita!!!

PA
pavel1001
16:28 30.11.2011.

Hrvoje Delač delaj nekaj pametno kao npr. gurni glavu u mikser.

HS
Hrvatski sin
18:05 30.11.2011.

ti vizarde ne seri reko si da si u engleskoj,kaje to predgrađe niša. bjež budalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije