Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Corinthians Cityju ponudio 40 milijuna eura za Carlosa Teveza

'Manchester City\'s Argentinian forward Carlos Tevez (C) eyes the ball under challenge from Stoke City\'s Welsh defender Danny Collins (R) and Stoke City\'s Senegalese midfielder Salif Diao (L) during
'ANDREW YATES'
13.07.2011.
u 12:18

Carlos Tevez trenutačno se nalazi u rodnoj Argentini gdje sudjeluje na Copa Americi, a sve je izvjesnije da se nakon toga neće vratiti u Manchester. Prije nekoliko dana izjavio je da je vrijeme za odlazak

- Oprostite mi, ali vrijeme je da odem. Nedostaje mi obitelj i želim otići iz Engleske. Moja supruga ne želi doći na Otok i zbog toga sam u Engleskoj nesretan.

Visoka odšteta

Trener Mancini ne želi u klubu nezadovoljnog igrača i spreman je pustiti Argentinca. Međutim, visoka odšteta koju zahtijeva klub ohladila je potencijalne kupce. Tada se u cijelu priču uključio brazilski Corinthians i ponudom od 40 milijuna eura iznenadio sve.

- Pregovori su već počeli i Corinthians je u kontaktu s nama - rekao je Kia Joorabchian, Tevezov agent.

Tevez je u Corinthiansu igrao od 2004. do 2006. godine i u 38 nastupa postigao 25 pogodaka. Ideja o mogućem povratku navodno ga je oduševila.

- Tevezov i moj san je da ponovo zaigra za Corinthians, njegov posao ondje nije završen. To je klub koji je prirastao njegovu srcu jer je već igrao za njega. Želi se vratiti i osvojiti Copa Libertadores - dodao je njegov agent.

Mancini odlučuje

Sportski direktor brazilskog kluba Dullio Monteiro Alves nada se uspješnoj realizaciji transfera.

- Pokušat ćemo dovesti Teveza. Bit će to prilično teško, ali ne i nemoguće.

Ta ponuda iznenadila je i čelnike Manchester Cityja koji još uvijek razmišljaju hoće li prihvatiti ponudu brazilskog kluba. Posljednju riječ, čini se, ipak će dati trener Mancini koji je nedavno zatražio da se Tevezov slučaj što prije riješi:

- Neka Tevez ode ako je nesretan s nama. Samo neka se to riješi što prije.

Talijanski strateg svjestan je da bi zadržavanje nezadovoljnog igrača moglo štetiti ozračju u momčadi i pokušava spriječiti takav scenarij.

Tevez je prošle sezone bio najbolji strijelac kluba, a s 21 pogotkom dijelio je prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca engleskog prvenstva s Dimitrom Berbatovom. U Cityju je nosio kapetansku traku, ali se tijekom cijele sezone svađao s trenerom i upravom kluba javno ističući svoje nezadovoljstvo.

Argentinski nogometaš oduševljen je idejom o povratku u klub za koji je već igrao. Želio bi s njime osvojiti Copa Libertadores

Ključne riječi

Komentara 4

BE
belizar
12:33 13.07.2011.

kakav si ti muškarac, kada ti žena ne želi doći u englesku. ti tamo zarađuješ milijune za njen lagodni život i sada ti onda diktira gdje ćeš igrati???? pa nije kao da mora doći u afganistan, nego u englesku jeb***?! e jesi papučar.....

KL
klovn1
14:45 13.07.2011.

Meni 5miloona eura da je naucim da slusa pod jednim uvjetom ako htjedne da ostane kod mene jos 15miloncic pa si se rjesio torture.

II
izvor istine
15:45 13.07.2011.

Ovaj od kako je dosao u city samo laze kako bi mu arapi povecavali platu.Na tu kartu igra i sad i sigurno je da nece nikuda. Mada bi city igrao i bolje bez njega.Preterano je sebican typ u igri za to ga i fergi otjero

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije